Produk Kelapa Parut Kering Lemak Dikurangkan

Kelapa Parut Kering

Kelapa parut kering biasanya digunakan dalam pelbagai industri seperti produk konfeksioneri dan bakeri, makanan sejuk beku, perkhidmatan makanan dan produk pengguna. Ia tidak mengandungi kolestrol atau lemak trans, kaya dengan nutrisi, termasuk fiber pemakanan, mangan, kuprum dan selenium.

Kelapa parut kering kami diklasifikasikan sebagai rendah kandungan lemak, granulasi (berbutiran) sederhana dengan warna putih krim. Ia mempunyai rasa kelapa matang semulajadi dan pekat. Produk ini dibungkus dalam kertas Kraft pelbagai lapis dengan lapik polietilena kedapan haba. Ia boleh disimpan sehingga 12 bulan. Saranan penyimpanan adalah di tempat yang kering dan sejuk serta elakkan cahaya matahari langsung. penyejukan dan pembekuan tidak disarankan.


Pembungkusan

Kelapa parut kering kami dibungkus dalam kertas Kraft pelbagai lapis dengan lapik polietilena kedapan haba dengan timbangan bersih 25 kg setiap beg. Ia boleh disimpan sehingga 12 bulan.

Spesifikasi Produk

Nutrisi Peratusan
Lembapan 2%
Jumlah Lemak 35 – 45%
Tanpa Asid Lemak < 0.3%
Gula Songsang Tiada
Sulfur Dioksida Tiada

Manfaat Produk

Kelapa Parut Kering mempunyai banyak kegunaan dalam pelbagai bidang kerana ciri-ciri dan kelebihannya:

tanpa kolesterol
tempoh tahan 12 bulan

kandungan fiber yang tinggi
rendah lemak

kebaikan kelapa.

Langkah Pengeluaran

Produk Lain