Produk Kelapa Parut Kering Lemak Dikurangkan

Kelapa Parut Kering
Kelapa parut kering biasanya digunakan dalam pelbagai industri seperti produk konfeksioneri dan bakeri, makanan sejuk beku, perkhidmatan makanan dan produk pengguna. Ia tidak mengandungi kolestrol atau lemak trans, kaya dengan nutrisi, termasuk fiber pemakanan, mangan, kuprum dan selenium.
Kelapa parut kering kami diklasifikasikan sebagai rendah kandungan lemak, granulasi (berbutiran) sederhana dengan warna putih krim. Ia mempunyai rasa kelapa matang semulajadi dan pekat. Produk ini dibungkus dalam kertas Kraft pelbagai lapis dengan lapik polietilena kedapan haba. Ia boleh disimpan sehingga 12 bulan. Saranan penyimpanan adalah di tempat yang kering dan sejuk serta elakkan cahaya matahari langsung. penyejukan dan pembekuan tidak disarankan.
Pembungkusan
Kelapa parut kering kami dibungkus dalam kertas Kraft pelbagai lapis dengan lapik polietilena kedapan haba dengan timbangan bersih 25 kg setiap beg. Ia boleh disimpan sehingga 12 bulan.
Sajian pemanis mulut tempatan yang enak.
ONDEH-ONDEH • KUIH KETAYAP •
ONDEH-ONDEH • KUIH KETAYAP •
KUIH TALAM CACA • KUIH SERI MUKA
KUIH TALAM CACA • KUIH SERI MUKA





Spesifikasi Produk
Nutrisi | Peratusan |
---|---|
Lembapan | 2% |
Jumlah Lemak | 35 – 45% |
Tanpa Asid Lemak | < 0.3% |
Gula Songsang | Tiada |
Sulfur Dioksida | Tiada |
Manfaat Produk
Kelapa Parut Kering mempunyai banyak kegunaan dalam pelbagai bidang kerana ciri-ciri dan kelebihannya:
Produk Lain

Santan Kelapa
